Bedste Kreditkort i juli 2024

Her finder du den bedste kreditkort. Ansøg nu og få udbetalt pengene hurtigt
Hvad er et kviklån?

Hvad er et kviklån?

Du har med sikkerhed hørt om kviklån før i TV, radio eller på nettet.

Hvis du leder efter et billigt kviklån, eller et kviklån med hurtig udbetaling så har vi lavet en sammenligning og oversigt, som kan hjælpe dig.

Kviklån er et lån med kort løbetid og uden krav til, at du stiller sikkerhed. Du kan optage et kviklån på kort tid online, og typisk med udbetaling indenfor få minutter eller samme dag.

Derfor er kviklån hurtige penge, og fungerer som et forbrugslån som kan lånes hurtigt og over korte perioder.

Ansøgningen til kviklån er simpel og hurtig. Du behøver ikke gå ned i banken, det kan alt sammen ordnes direkte fra din mobiltelefon eller computer.
Kravene er typisk:

 

  • Du skal være fyld 18 år
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have en fast indtægt
  • Du skal kunne bekræfte din identitet med NemID

 

Når du optager et kviklån skal du kunne binde dig juridisk til en låneaftale, hvorfor du skal være min. 18 år gammel. Mange udbydere har strengere krav til unge på 18-20 år da de ofte ikke har en fast indkomst da de studerer eller har en lav indtægt. Derimod er kreditpolitikken mere lempelige for de 20-25-årige. I ansøgningen bruger du dit NemID til, at bekræfte din identiet og for at kunne underskrive låneaftalen digitalt. Dermed kan hele ansøgningsprocessen ordnes online, og du slipper for turen i banken.

 

Hvis du tidligere har haft besværligheder med, at tilbagebetale lån eller overholde betalingsfrister kan du være registreret i et skyldnerregister (RKI/Debitor Register). Mange udbydere kan ikke tilbyde lån til personer, som er registreret som dårlige betaler i RKI eller Debitor Register. Derfor er det en god idé, at tjekke om du er registreret som dårlig betaler. Hvis skaden er sket, anbefales det at du kontakter skyldnerregistret og forhøre dig om hvorledes du afregistreres. Dette kan typisk arrangeres ved, at du tilbagebetaler de skyldige beløb. Herefter er dine chancer for, at optage kviklån forbedret. Hvis du er gift eller han en samlever kan du også øge dine chancer for, at få lån ved at søge sammen med denne.

Hvordan søger jeg om et kviklån?

Hvordan søger jeg om et kviklån?

Det er nemt at ansøge om et kviklån. Det gøres alt sammen online med din computer eller mobiltelefon. Du undgår at skulle møde op i banken, og tale med din bankrådgiver. Derfor kan du stille og roligt ansøge når det passer dig, og i det tempo som behager dig.

Det vil altid være en god idé, at sammenligne udbyderne på pris og vilkår. Her kan du bruge vores sammenligning til, at vurdere ÅOP, løbetid mm. Herefter kan du ansøge flere udbydere for, at øge chancen for at du kan modtage lån. På den måde kan du også konkret sammenligne de forskellige tilbud du vil modtage, og vælge det bedste. Derfor anbefaler vi også, at du ansøger 3 forskellige låneudbydere, så du bedre kan sammenligne priserne.

Hvordan søger jeg om et kviklån?